Hantverksmässig tillverkning av sockerkonfektyr, samt marknadsföring av den egentillverkade sockerkonfektyren. Konsultverksamhet inom innovation och omvärldsbevakning av mat och dryck.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 20 116 | 17 207 | 15 974 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -286 | 728 | 2 000 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -405 | 691 | 1 972 |
Årets resultat (tkr) | -51 | 390 | 1 162 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 520 | 6 649 | 6 986 |
Antal anställda | 17 | 16 | 15 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 20 116 | 17 207 | 15 974 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -286 | 728 | 2 000 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -405 | 691 | 1 972 |
Årets resultat (tkr) | -51 | 390 | 1 162 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 037 | 1 159 | 1 352 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 483 | 5 490 | 5 634 |
Tillgångar (tkr) | 6 520 | 6 649 | 6 986 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 424 | 2 474 | 2 584 |
Obeskattade reserver (tkr) | 473 | 827 | 642 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 623 | 3 348 | 3 760 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 520 | 6 649 | 6 986 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 17 | 16 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 183 | 1 075 | 1 065 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.4% | 4.2% | 12.5% |
Soliditet | 42.4% | 46.2% | 43.6% |
Kassalikviditet | 97.8% | 116.7% | 124.4% |
Hantverksmässig tillverkning av sockerkonfektyr, samt marknadsföring av den egentillverkade sockerkonfektyren. Konsultverksamhet inom innovation och omvärldsbevakning av mat och dryck.